Erna seier me skal halda oss heime.

Då treng du ei god bok. Jul i Ryfylke er boka! Og me leverer heim til deg.

Jul i Ryfylke er boka som gleder, inspirerer, engasjerer og får smilet fram. Ei matreise med Frode Selvaag og Tor Øyvind Skeiseid. Opplev herlege menneske, tradisjonar, kåseri, juleminne, undringar og oppskrifter.
Pinnakjøt frå Sauda, julebakst frå Jørpeland og historisk grisesus frå Klostergarden. Møt lakseprinsessa, juletreentusiastane, søstrene Allergi og ungararen som aldri vil flytta frå Ryfylke. Tenk at Magnhild og Marit Meltveit hadde pølse og potetstappe som julemiddag i barndomen og at redaktøren i Suldalsposten berre må ha grilla kylling når andre juledag kjem. Høyr om katten og hanen som åt av same skåla under juletreet, at sørlandsjul ikkje er ekte jul, om grisetunger og delfiakake, skomakarjul og heftige smultringar. Og sjølvsagt mange oppskrifter.

Jul i Ryfylke er boka for deg som vil le, læra, undra og bli inspirert.

Og her er eit tilbod me trur du vil lika. 

 

Bestill Jul i Ryfylke før 1. desember, og me leverer til deg før 15. desember. 

Utan ekstra kostnad. Tilbodet gjeld i heile Rogaland.
Boka kostar 450 kroner. Betaling via Vipps #616705

Du kan også få eiga helsing og signatur i boka om du ønskjer.
Gå inn her og bestill i dag! 

Du held deg heime – og me fiksar bok! Enkelt, trygt og rimeleg!

Det går også an å kjøpa boka rundt forbi. Sjå oversikt over utsalsstader her.

Her kan du sjå ein liten filmsnutt om korleis prosessen med å laga boka har vore!

Ryfylkekokken, 2020

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon