Ein ekta velkomst med heimelaga stev, presantasjon av maten med innleving og humor, og framfor alt velsmakande retter av utsøkt kvalitet. Innimellom dette: gode historier, litt kokkelære og deltagelse i både matlaging og servering. 

Slik var det på Landahuset ein onsdag i september. 

Ei matkulturell oppleving av dei sjeldne, takk for oss! 

Inger- Lise Jørgensen, SR-bank

Tusen hjertelig takk for en nydelig opplevelse på Landahuset. Vi kunne ikke valgt en bedre plass. Hils til alle servitører og kokk og gi dem våre beste takk !

- Anne Kristin og Jens Petter

Vi hadde rett og slett en helt fantastisk opplevelse, både på båttur og på Helleren.

Maten, omgivelsen, folket – det var rett og slett magisk!

Tusen takk til alle som bidro til dette.

- Marlen Faannessen, KS Konsulent

Vi er kjempefornøyde! Fantastisk god mat! (mye diskutert i dagene etter!)

I tillegg til veldig koselig atmosfære og god service.

Vi anbefaler dere på det varmeste, tusen takk for oss!

- Siri Pedersen, Miles Stavanger

Ryfylkekokken, 2020

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon